Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، تامین ارز برای زائران اربعین حسینی یکی از موضوعاتی است که در روزهای اخیر به ویژه با سرعت گرفتن تعداد متقاضیان سفر پیاده‌روی اربعین حسینی مورد توجه قرار گرفته است.

با توجه به اعلام هزینه‌های ایاب و ذهاب در خاک عراق، بسیاری از زائران به دنبال خرید دینار و تامین ارز مورد نیاز برای ایاب و ذهاب در عراق هستند؛ تا جایی که در میدان فردوسی تهران بسیاری از زائران برای خرید دینار صف بسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاتمی یکی از زائران اربعین حسینی که برای خرید دینار صبح امروز در خیابان فردوسی حضور داشت، می‌گوید: متاسفانه قیمت دینار همچون دلار افزایش قابل توجهی یافته است و بدتر از آن تفاوت قیمت‌ها در بازار آزاد است، به طوری که شب گذشته قیمت دینار ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان بود اما امروز صبح دینار توسط دلال‌ها ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

البته با وجود برخی مشکلات موجود در تامین ارز زائران، مسوولان ستاد مرکزی اربعین نیز با پیگیری‌های متعدد علاوه بر کاهش هزینه ویزای زائران اربعین، سعی دارند تا با هماهنگی بانک مرکزی مقداری ارز رایج عراق را با قیمت ارز ثانویه به زائران بدهند تا ضمن تسهیل سفر، آن‌ها دغدغه‌ای برای هزینه‌های ایاب و ذهاب از مرز ایران به شهرهای مختلف عراق نداشته باشند.

در شهرستان‌ها نیز به دلیل عدم فروش ارز در صرافی‌ها زائران با مشکلاتی مواجه شده‌اند. بر همین اساس ستاد مرکزی اربعین اعلام کرده است تا زائران برای تامین ارز مورد نیاز برای سفر از باجه‌های موجود در مرز یا برخی شهرهای عراق، دینار مورد نیاز خود را تهیه کنند که البته این دینار به قیمت بازار آزاد عرضه می‌شود.

فرش‌فروشان یکی دیگر از زائران اربعین حسینی که از استان خراسان شمالی برای سفر اربعین به تهران آمده است، می‌گوید: در استان ما امکان خرید دینار وجود ندارد و بسیاری از زائران اربعین با مشکل تامین ارز مورد نیاز برای ایاب و ذهاب مواجه هستند. ما جمعه عازم مرز مهران هستیم و برای تامین ارز به تهران آمده‌ایم. کاش دولت تدابیری برای زائران حسینی می‌اندیشید تا آن‌ها بدون نگرانی به این سفر مشرف شوند؛ چرا که در گزارش‌هایی که خواندیم در برخی مناطق رانندگان، ریال قبول نمی‌کنند برای همین هم مجبور هستیم دینار تهیه کنیم تا در مرز به مشکل نخوریم.

 

به گفته شهریار حیدری دبیر ستاد مرکزی اربعین، با مذاکرات این ستاد با دولت عراق به منظور تامین ارز زائران، مقرر شد مبالغی دینار در اختیار ایرانیان در شعب و باجه بانک‌های ملی و پارسیان در عراق و بانک تعاون اسلامی قرار گیرد. به بانک مرکزی نیز پیشنهاد دادیم تا در صورت امکان، دینار با قیمت بازار ثانویه در اختیار زائران قرار دهد. البته زائران می‌توانند به جای دینار، ارز رایج دیگری مثل یورو یا دلار تهیه کرده و در عراق آن را تبدیل کنند.

در کربلا هم دفاتر حج و زیارت و کنسولگری‌ها، ارز در اختیار زائران اربعین قرار می‌دهند، اما بهتر است زائران مقداری دینار از کشور تهیه کرده و برای ایاب و ذهاب همراه داشته باشند؛ چرا که در صورت عدم تامین ارز ثانویه برای زائران حسینی، به طور حتم در باجه‌ها و شعب عرضه‌کننده دینار، ازدحام جمعیتِ زائران خواستار خرید ارز، مانع از تسهیل در فرآیند تهیه آن خواهد شد. 

 هزینه ویزا، پوشش بیمه و خدمات درمانی ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان است که زائران بهتر است این هزینه را به صورت الکترونیکی در سامانه سماح پرداخت کنند.  تاکنون بیش از یک میلیون زائر حسینی در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۱۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ فرهاد اکبرشاهی، معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی قزوین اظهارکرد: در سال گذشته برای تامین وسایل کمک توانبخشی معلولان توانبخشی این استان ۹۵میلیارد و ۳۱۵میلیون ریال هزینه شده است این در حالی است که میزان اعتبار برای تامین و تهیه وسایل توانبخشی معلولان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰۰درصد رشد داشته است.

وی افزود: از اعتبارات تخصیص داده شده برای تامین و تهیه وسایل توانبخشی، یک هزار و ۵۰۰ دستگاه انواع ویلچر و صندلی مخصوص افراد دارای معلولیت، ۲۰ دستگاه ویلچر برقی، ۵۰۰ عدد انواع تشک مواج، ۳۲۳ جفت انواع عصا به همراه ۲۱۱ عدد انواع واکر برای جامعه هدف دارای معلولیت جسمی استان تهیه شده است.

اکبرشاهی با اشاره به اینکه بخشی از این هزینه ها نیز صرف تهیه انواع وسایل کمک توانبخشی برای نابینایان و کم بینایان شده است، توضیح داد: ۲۰۰ وسیله شامل عصای سفید، شطرنج نابینایان، دستگاه ضبط صدا، رایانه همراه و معلم قرآن هوشمند هم برای این قشر تهیه شد.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: برای جامعه هدف کم شنوا نیز ۶۵۰ دستگاه سمعک و حدود ۱۳ هزار حلقه باتری سمعک خریداری شده و پنج میلیارد ریال کمک هزینه خرید وسایل کمک توانبخشی به صورت موردی به توانخواهان پرداخت شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901369

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات در مرزهای گمرکی/ روان سازی امور گمرکی زائران اربعین حسینی
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • قیمت دینار عراق امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳